beurstenten engcon

Virtus vouwtenten kleuren Europese beurs-tour Engcon

Engcon is wereldmarktleider op het gebied van graafmachine-gereedschap. Elk jaar zoekt zij contact met haar (potentiële) klanten op de verschillende Europese bouwbeurzen. Wij leverden de reclametenten voor dit intensieve seizoen.

Europese ‘Tour de Tools’

De beurskaravaan koerste dit jaar eerst af op Intermat Parijs, daarna door naar Vei & Anlegg in Noorwegen. Vervolgens de TKD in Nederland en weer door naar de Svenska Maskinmässan in Stockholm.

En met haar grote stand en non-stop live-demonstraties – van o.a. de innovatieve tiltrotator – wekte Engcon overal in Europa enorme belangstelling.

Het belang van goed beursmateriaal

Tijdens het beursseizoen is het voor Engcon echter niet alleen belangrijk om op zoveel mogelijk plaatsen aanwezig te zijn, maar ook blind te kunnen vertrouwen op het beursmateriaal – en dat is niet alleen het graafgereedschap.

Vouwtenten van topkwaliteit

De kwaliteit van onze vouwtenten zorgde ervoor dat Engcon daar geen omkijken naar had – ondanks het intensieve gebruik. 

Daarnaast trokken de reclametenten op elk beursterrein weer opnieuw de aandacht én hielpen ze bij een representatieve ontvangst van de gasten op de Engcon-stand. We zijn trots dat we Engcon het gehele beursseizoen hebben mogen ondersteunen.

beurstent engcon 3X3

Wil je meer weten?

Je kunt met ons bellen, chatten, Whatsapp-en of mailen.

Wij reageren direct! 

Of vraag via onderstaande link direct een vrijblijvende prijsindicatie aan.

Offerte? Klik hier ►

Engcon op de bouwbeurs

Benieuwd naar het gereedschap van Engcon? Bekijk de beelden van het Franse Intermat.