Virtus kleedt Zena Vuurwerk Trophy aan

Je kunt natuurlijk wel roepen dat je dé vetste online vuurwerkshop van Nederland bent, maar Zena laat dat ook keihard zien.

“Harder, better, faster!” staat haar dan ook op het lijf geschreven.

zena vuurwerk trophy - virtus for events

Vuurwerkfestival voor fijnproevers

Op zaterdag 22 september 2018 organiseerde Zena haar jaarlijkse Zena Trophy. Dit is het grootste vuurwerkfestival van Noord Europa met meer dan 10 brute vuurwerkshows in Kalkar – net over de Duitse grens – op het terrein van de voormalige kerncentrale.

Complete festival aankleding

Ook dit jaar mochten wij weer meewerken de aankleding van dit festival. Alle vouwtenten, star-tenten en opblaasbare spidertenten die je op het festivalterrein ziet staan, zijn door ons ontworpen, geproduceerd en geleverd.

Stijlvol en functioneel

Daarnaast helpen onze promotional barriers en beachflags bij de afzetting van de verschillende zones op het terrein. En ook de comfortabele chill-zones zijn van onze zitzakken en zitkubussen voorzien.

Deze complete aankleding zorgt voor een enorme merkbeleving bij de duizenden bezoekers. Al moeten we natuurlijk toegeven dat de overweldigende vuurwerkshows de echte ‘klap op de vuurpijl’ zijn.

De totaal-leverancier voor elk evenement!

Wij kleden met gemak ook jouw complete festival of beursstand aan, maar evenzo goed kun je bij ons gewoon één item kopen. Virtus for Events staat voor top-kwaliteit! Wij bieden al onze klanten gratis ontwerp en een duidelijke offerte. En wij leveren altijd – binnen 10 dagen!

Wil je meer weten?

Je kunt met ons bellen, chatten, Whatsapp-en of mailen.

Wij reageren direct! 

Of vraag via onderstaande link direct een vrijblijvende prijsindicatie aan.

Offerte? Klik hier ►
zena vuurwerk 3D model

Zena Trophy 2018

Benieuwd naar wat er in Kalkar allemaal is gebeurd; bekijk dan hier de after-movie van dit jaar. Véééét 🙂

..of klik op deze link om de officiele festival-website te bezoeken.