Pneumatic start-finish boog

opblaasbare vento finishboog

De slimme finish

Op het oog lijkt er geen verschil tussen onze andere finishbogen en onze pneumatic start-finish boog. Tóch zijn er een aantal interessante voordelen aan deze variant.

opblaasbare Vento finishboog - Virtus for Events - pomp

Geen constante stroom nodig

Daardoor is er geen elektrische bekabeling nodig rond de finishlijn. Niet alleen veiliger en handig, maar daarmee ben je ook vrij om overal in het parcours een finishboog te plaatsen.

Nu kun je midden in een bos, ergens op een strand of bovenop de top van een berg je finish neerzetten. En zonder constant gezoem van de pomp; wel zo milieuvriendelijk.

Jasje uit, jasje aan..

Dat is het principe achter de Vento. Je hoeft niet meer te kiezen voor een kleur of print die je vervolgens jaren moet gebruiken. De Vento biedt de mogelijkheid om meerdere hoezen te ontwerpen die je elke keer eenvoudig verwisseld.

Ideaal als je verschillende wedstrijden organiseert of meerdere sponsors hebt, maar toch één finishboog wilt aanschaffen. Zo kan je iedereen de prominentste plek van het sportevenement bieden. Dat geeft meer advertentie mogelijkheden en dus meer inkomsten.

Gemak voorop

Het materiaal van een opblaasbare finishboog is vuilafstotend en 100% waterdicht. Je  kunt een reclameboog eenvoudig schoon spuiten met water.

En zeker niet onbelangrijk; onze start-finishboog is makkelijk op te zetten. De boog is met 5 minuten opgepompt en binnen 10 minuten volledig klaar voor gebruik.

Betrouwbare materialen

Onze opblaasbare finishbogen zijn van scheurbestendigbrandwerend polyester (500 g/m2) en worden geleverd met een set speciale bevestigingsankers en breukbestendige lijnen.  Elke VENTO-poort is uitgerust met een stevige verzwaarde voet, die nog extra te verzwaren is met klikbare gewichten. Daarmee kunnen zij windsnelheden tot 40 km/u aan.

In drie maten leverbaar

De VENTO-finishboog kan in drie verschillende groottes worden geleverd; maat S, M en L. Respectievelijk 3, 3,5 en 4,5 meter hoog.

opblaasbare Vento finishboog - Virtus for Events

Bekijk de video

..en overtuig jezelf van het gemak van deze start-finishboog.

Wil je meer weten?

Je kunt met ons bellen, chatten, Whatsapp-en of mailen.

Wij reageren direct! 

Of vraag via onderstaande link direct een vrijblijvende prijsindicatie aan.

Offerte? Klik hier ►
opblaasbare vento finishboog