Mondkapjes kopen?

Bescherm jouw personeel en je klanten!

mondkapjes kopen

Korte levertijd – 2 tot 7 dagen

Dankzij onze eigen productiemogelijkheden

Waarom deze?

– 100% PES vezel

– OEKO-TEX klasse I

– herbruikbaar filter

– wasbaar

– zeer comfortabel

– one-size-fits-all

– volledig eigen productie

– snel leverbaar

– hygiënisch verpakt

Mededeling

Door de huidige wereldwijde gezondheidscrisis (covid 19) maken wij even geen promotieproducten meer.

Wij produceren nu kwalitatief hoogstaande gezichtsmaskers tegen een eerlijke prijs.

Hoe dat zo gekomen is? Dat lees je hieronder.

Waarom wij nu mondkapjes produceren..

Je kent ons van onze luxe reclameproducten die wij voor heel Europa produceren. Door de corona-crisis heeft ook onze productie plots keiharde klappen gekregen. Omdat wij echter over een eigen ontwerp en naai-atelier beschikken,  ­besloten wij om in eerste instantie voor ons eigen personeel maskers te maken. Dat bleek een succes.

Nu de orders voor tenten en dergelijke uitblijven, hebben wij van de gelegenheid gebruik gemaakt om onze hele productie op beschermende gezichtsmaskers in te richten. Daardoor kunnen we deze nu ook in grote aantallen aan grote en kleine bedrijven aanbieden..

Productinformatie

100% PES

Onze mondkapjes worden gemaakt van  PES, een synthetische vezel die vrijwel niet kreukt of krimpt.

OEKO-TEX

Het masker heeft een OEKO-TEX klasse I-certificaat. Dwz dat het geen schadelijke stoffen bevat; beter voor je huid en gezondheid.

Ingenaaid filterbassin

Dit type mondkapje heeft een ingenaaid zakje, waar je een speciaal filter, een zakdoek of zelfs gewoon keukenpapier in kan schuiven. Dat vergroot de effectiviteit en herbruikbaarheid. Mede ook omdat het masker gewoon wasbaar is.

One-size-fits-all

Dankzij de verstelbare snoeren past het masker op elk gezicht. De onderkant van het masker sluit mooi af ACHTER de kin. 

Bestellen? Klik hier ►
mondkapjes kopen

Hoe beschermt dit mondkapje jouw omgeving?

Een mondkapje beschermt in eerste instantie anderen tegen jou. Bijvoorbeeld als je zelf infectieus bent zonder dat je dat weet, en dus een risico voor je omgeving bent. Dan geeft het een hele goede bescherming voor de mensen om je heen. Ook in latere stadia; als je kucht, hoest of niest, dan schermt het masker je neus en mond comfortabel af voor je omgeving.

Hoe beschermt dit mondkapje jouzelf?

Onze maskers beschermen jou ook tegen (on)zichtbare virus-druppels van anderen. Juist als je in de directe omgeving en op een normale afstand van elkaar bent.

Op plaatsen waar plots veel mensen bij elkaar kunnen komen (supermarkten, winkels, tuincentra, bouwmarkten, wachtruimtes van huisartsen en ziekenhuizen) kun je opeens makkelijk in elkaars persoonlijke ruimte komen. Daarnaast vermindert het de mogelijkheid van handcontact met je gezicht.

mondkapjes kopen

Mondkapjes voor personeel en klanten

Voelt jouw bedrijf zich verantwoordelijk voor haar personeel en naar de klanten die met jouw medewerkers in contact komen? Deze beschermend maskers zijn dan ook ideaal voor professionals die in hun dagelijkse activiteiten nog steeds intensief met collega’s of klanten moeten omgaan. Denk bijvoorbeeld aan onze bezorgdiensten of andere vitale beroepen. En hoe sympathiek om als winkelketen of supermarkt jouw winkelend publiek deze gezichtsbeschermers aan te bieden.

Volledig bedrukbaar

Natuurlijk kunnen wij effen exemplaren leveren, maar wij kunnen ze ook volledig bedrukken, waardoor de maskers een veel vriendelijker uitstraling krijgen.

Betuig met je bedrijf steun aan goede doelen of initiatieven. Denk aan hartjes, hashtags, smileys, motiefjes, etc. Maar denk ook aan jouw eigen logo en corporate kleuren – alles is mogelijk!

mondkapjes motieven

Wil je een offerte?

Wij werken met staffels van respectievelijk 100 en 1000 stuks.

 Vraag via onderstaande link direct een vrijblijvende offerte aan.

Je kunt natuurlijk ook met ons bellen, chatten, Whats-appen en mailen.

Offerte? Klik hier ►

Mondkapjes met elastische bandjes

Naast onze ‘ombind-maskers’ hebben wij ook een masker gemaakt met elastische banden. Ideaal voor een medewerker die fysiek bezig is en waarbij het hoofd veel beweegt. Dan is vastbinden vaak geen optie.

mondkapjes met elestische bandjes

Wat zijn de voordelen?

Het mondkapje wordt met elastische banden op zijn plaats gehouden. Het kan snel worden losgetrokken of van één oor worden losgemaakt om de mond te onthullen. Het elastiek kan daarna weer eenvoudig om het oor worden geschoven waardoor het mondkapje zelf niet hoeft worden aangeraakt.

Buitenlaag stof:
170 g / m2 – 100% polyester

Binnenlaag stof:
90 g / m2 – 100% polyester

Mondkapjes – Hong Kong en Singapore lopen voorop!

In Hong Kong, Singapore en Zuid-Korea is het normaal dat men in het openbare leven met mondkapjes loopt. Opvallend is dat het virus daar veel minder om zich heen grijpt als in de westerse landen. Dat ziet men duidelijk terug in de data.

mondkapjes kopen - bescherm jezelf en anderen tegen covid 19

EenVandaag interviewde Kenneth Kwong – leraar en inwoner van Hong Kong. Hij vertelt hoe men heeft geleerd van de SARS-crisis en waarom men in het openbare leven dus altijd met mondkapjes rondloopt.

De zin en onzin van mondkapjes

Per land worden risico’s anders ingeschat. Toch zien wij in een heleboel Europese landen dat er al een andere weg is ingeslagen. Duitsland, Oostenrijk en de VS komen al met verplichtingen voor mondkapjes in het openbare leven.

Disclaimer

Wij staan voor de kwaliteit van onze producten; dus ook voor deze mondkapjes. Het vermindert het risico op infecties. Onze maskers zijn uiterst geschikt voor gebruik in de openbare ruimte.

Dit is echter geen medisch product en dat pretenderen wij dan ook niet. Het masker beschermt niet volledig tegen aerosols, microben en virussen. Het is niet geschikt voor de extreem nabije contacten tussen medici en patiënten waarbij de kans dat een geïnfecteerde in het gezicht hoest of ademt groot is en er dus 100% bescherming noodzakelijk is (bijv. bij intubatie). Dan werken alleen de zogenaamde medische FFP-maskers.