alpine vouwtent beurstent partytent beursstand

Alpine laat internationaal van zich horen!

Alpine – het merk voor hoogwaardige gehoorbescherming voor o.a. muzikanten – bracht haar producten op een grote muziekbeurs in de Verenigde Staten onder de aandacht. Wij mochten helpen bij de aankleding.

Alpine achterwand beurstent

Scherp in beeld

Samen met de commerciële afdeling van Alpine maakten wij het ontwerp van deze beurstenten. De prachtige dieprode corporate kleuren contrasteerden mooi met de omgeving.

En met op de achterwand een haarscherpe print van een van hun producten, was het de bezoekers als snel duidelijk wat er hier ‘te halen’ viel.

Wat bleek; ook Amerikanen houden van ‘free trial-packs’!

vouwtent koppelstukken

Het gemak van modulair

Onze tenten zijn modulair. Daardoor zijn zij eenvoudig te koppelen en uit te bouwen. De beursstand van Alpine is daar een mooi voorbeeld van.

In dit geval zijn het twee beurstenten die aan elkaar zijn gekoppeld, maar evenzogoed kunnen dat er twintig zijn. Zo creëer je dus eenvoudig een compleet beursplein.

alpine beurstent virtus for events

Beurstenten van top-kwaliteit 

Onze vouwtenten hebben een aluminium frame. De brandvertragende tentstof is zeer sterk (én verplicht voor indoor-evenementen). De diepe sublimatieprints zijn van absolute top-kwaliteit. 

Wil je meer weten?

Je kunt met ons bellen, chatten, Whatsapp-en of mailen.

Wij reageren direct! 

Of vraag via onderstaande link direct een vrijblijvende prijsindicatie voor jouw eigen vouwtent aan.

Offerte? Klik hier ►
Alpine zijwand beurstent